Lietuvos rinktinės išvyka į Europos Laisvosios piramidės čempionatą 2015
  • birželio 11, 2015
  • Piramidė
  • Share on Facebook

Birželio 11 dieną prasidėjo Europos Laisvosios piramidės čempionatas 2015, kuris šiais metais vyksta Gruzijos mieste Batumi.  Varžybų reglamentas yra toks, kad nuo pat čempionato pradžios yra žaidžiama olimpine sistema.

Aleksandras Isajenko pirmą savo kovą žaidė su Azerbaidžano atstovu Fazilu Mamedovu. Iš pradžių vedė Azerbadžano atstovas rezultatu 4-1, bet Aleksandras susikaupė ir pademonstravęs savo sugebėjimus laimėjo šią kovą rezultatu 7-4.  Penktadienį 10:30 jo laukia dvikova su Kazahstano atstovu Arbi Mucijevu.

Moterų grupėje Olga Geročinskaja nesugebėjo pasipriešinti 2014 metų Pasaulio vice-čempionei Rusijos atstovei Tatjanai Maksimovai ir pralaimėjo rezultatu 5-0.

Dmitrij Oleinik prie biliardo stalo susitiko su Kazahstano atstovų Alibeku Omarovu (2015 metų dinaminės piramidės čempionas). Dmitrijus vedė rezultatu 5-1, bet sensacijos neįvyko ir Kazahstano atstovas vis gi laimėjo kovą rezultatu 7-5.

Levaldas Arcimavičius susitiko su vienų iš Rusijos komandos lyderių Aleksandru Muravjovu. Pralaiminėdamas rezultatu 5-2 Levaldas išlygino rezultatą. Kai rezultatas buvo 5-5  Rusijos sportininkas visgi buvo labiau nusiteikęs nugalėti ir aplošė Levaldą rezultatu 7-5.

Piramidės Sekcija

Prenumerata

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: